JOTA/JOTI 2016

Julkaisupäivämäärä: Oct 09, 2016 11:30:40 AM

JOTA/JOTI on täällä taas! Maailman partiolaisten on jälleen aika kokoontua jättimäiselle Jamboreelle radioaalloilla ja bittiviidakossa: 59. Jamboree On The Air ja 20. Jamboree On The Internet -viikonloppu on ovella! Luvassa on internetissä surffausta, radioaalloilla roikkumista, pelejä, elokuvia ja uusiin kavereihin tutustumista hyvässä partiohengessä!

JoKolaiset ottavat osaa Jamboreeseen Forssan Radioamatöörien avustuksella Jokioisten Miinan koululta (Koulutie 8, Jokioinen 31600) käsin 14.-16.10 välisenä aikana. Muutkin lippukunnat ja yksittäiset partiolaiset ovat enemmän kuin tervetulleita! Virallinen radiotapahtuma alkaa lauantaina 15.10. klo 12.00. Aikataulutus on vanhojen sääntöjen mukainen: Samoaja-ikäiset ja sitä vanhemmat saavat tulla koululle jo perjantaina klo 18.00 alkaen. Tarpojat ja seikkailijat saavat tulla koululle lauantaina klo 11.30 alkaen. Tapahtuma päättyy sunnuntaina noin klo 12.00. EI osallistumismaksua!

Koululla on lattiamajoitus, siispä omat makuupussit, ilmapatjat, tyynyt yms. mukaan. Omat eväät ovat myös tarpeen, jos on jäämässä pidemmäksi aikaa kuin pelkäksi päiväksi. Koululla on käytössä jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin. Oman tietokoneen otto mukaan on suositeltavaa, sillä koulun koneita ei välttämättä riitä kaikille! Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumisia, mutta alla oleva osallistumislomake pitää olla mukana täytettynä kun saapuu paikalle.

Nähdään Miinan koululla!

Syysterveisin tapahtuman johtaja

Leevi Hautamäki, Jokioisten Korvenkävijät

leevi.hautamaki@gmail.com, 040-7242270