Kevätretki 25.-26.5. Elonkierrossa

Julkaisupäivämäärä: May 10, 2018 9:54:29 AM

Tänä vuonna lippukunnan kevätretki, eli Kevätmuutto, järjestetään Elonkierrossa 25-26.5. Retki alkaa pe klo 18 elonkierron parkkipaikalla, ja päättyy la klo 16 alkavaan koko perheen iltanuotioon. Iltanuotio on samalla lippukunnan kevätjuhla, jossa jaetaan kevätkaudella suoritetut merkit. Osa uuteen ikäkauteen siirtyvistä antaa partiolupauksen.

Retkelle voit tulla mukaan koko ajaksi, vain lauantaiksi tai vain iltanuotiolle. Toivomme, että ilmoittaudut, jotta osaamme varata riittävästi makkaraa iltanuotiolle. Retken osallistumismaksu on 5 euroa, mutta lippukunta kustantaa iltanuotion tarjoilut.

Retkellä on luvassa partiomaista ohjelmaa, muun muassa teltassa nukkumista, ruuanlaittoa trangialla, nuotioita, veistelyä, yhdessä tekemistä, metsässä seikkailua ja muita mukavia partiomaisia juttuja.

Perjantain ohjelma alkaa klo 18. Vain lauantaiksi paikalle tulevien osalta retki alkaa klo 10:00. Päätösnuotio alkaa lauantaina 26.5 kello 16:00 Elonkierron laavun/ savusaunan luona. Jos osallistut vain iltanuotiolle, muista ottaa sään/ paikanmukaiset varusteet.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu KUKSAN kautta. LINKKI: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=21113

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.5

Varustelista:

Makuupussi ja -alusta (yöpyjille)

Muoviset ruokailuvälineet kangaspussissa

Puukko

Ulkoiluun sopivat vaatteet, vaihtovaatetta

Sadevaatteet, jos on luvattu sadetta

Unikaveri (yöpyjille)

Hammasharja (yöpyjille)

Istuinalusta

Pientä naposteltavaa

Retkimaksu ( tasaraha )

Sami Salmi

Retken johtaja

puh. 050-5762446

sami76.salmi@gmail.com