Korvenkävijöiden 40-v juhlaleiri 3.-7.7. Äänekoskella!

Julkaisupäivämäärä: Apr 04, 2019 3:50:25 PM

Korvenkävijöiden juhlavuoden kesäleiri pidetään 3.-7.7. Kangaslammen leirikeskuksessa, Äänekoskella. Leirille lähdetään Jokioisilta ke 3.7. aamulla n. klo 9 aikaan, ja palataan su 7.7. klo 18 aikaan.

Leiri on tarkoitettu kaikille ikäkausille aina sudenpennuista aikuisiin. Leiripaikka sijaitsee järven rannalla, ja Laulavan mörön polku -nimisen retkeilyreitin varrella. Luvassa on siis leirielämää, patikointia upeissa maisemissa, uimista, vesiaktiviteetteja, leirinuotioita, kavereita ja hyvää ruokaa! Leirin ohjelmaan kuuluu myös jokin vähän erikoisempi aktiviteetti, kuten flowpark tai koskenlasku. Aktiviteetti päätetään, kun osallistujamäärä leirille on selvillä.

Leirin hinta on 50€, ja se sisältää kaiken: bussimatkat Jokioisilta leiripaikalle ja takaisin, ruokailut matkalla, leiripaikan, ruuan ja kaiken ohjelman. Aikuisille, jotka osallistuvat leirin valmisteluun ja ovat siis leirillä ”töissä”, leirimaksu on 25€. Lippukunta osallistuu leirin kustannuksiin, ja siksi leirin hinta on edullinen.

Leirille on mahdollista lähteä mukaan, vaikka ei olisi vielä lippukunnan jäsen.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=27304

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.4.

Leirikirje, josta selviää tarkempi aikataulu ja varusteluettelo, lähetetään kaikille ilmoittautuneille touko-kesäkuussa.

Toivottavasti nähdään leirillä!

Laura Saastamoinen, leirin johtaja

0432005660 laura.e.saastamoinen@gmail.com