Vesipelastuspäivä 10.2.

Julkaisupäivämäärä: Jan 02, 2018 3:5:3 PM

Partiolaisilla on mahdollisuus päästä harjoittelemaan hengenpelastustaitoja asiantuntevassa ohjauksessa Vesihelmessä lauantaina 10.2. Paikalla on kouluttajia Caribia Lifesavers -hengenpelastuskerhosta, joten asiantuntemusta löytyy! Koulutuksessa pääset harjoittelemaan mm näitä taitoja: pelastusvälineen heitto, pelastushyppy + muita hyppyjä ja sukelluksia sekä pelastusliivit - tai vaatteet päällä uinti.

Kovin usein ei tällaisia taitoja pääse harjoittelemaan!

Jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan, koulutusta on kaksi settiä: klo 9:15-10 ja klo 10:15-11. Mukaan mahtuu noin 50 osallistujaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ole siis nopea!

Osallistujien olisi hyvä osata uida noin 25 m (Vesihelmen kuntouintialtaan mitta), sukeltaa ja hypätä veteen. Jos uimataito ei ole vielä ihan näin hyvä, on mahdollista osallistua niin, että päällä on pelastusliivit.

Harjoitusten jälkeen voi jäädä uimaan, mutta ennen klo 11 käytössä ovat vain liukumäki ja porealtaat.

Osallistumismaksu on 2 euroa, lippukunta kustantaa loput.

Ilmoittaudu palauttamalla tämä lappu (tulosta tiedoto) tai kertomalla vastaavat tiedot sähköpostitse Lauralle (laura.e.saastamoinen@gmail.com) mahdollisimman pian. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuneet saavat vielä sähköpostitse tiedon siitä, kumpaan ryhmään pääsivät, mihin aikaan Vesihelmessä tulisi olla, ja mitä tarvitsee mukaan.